Betjen din tyverialarm via mobilen

I dagens Danmark er det blevet mere normalt at montere en tyverialarm i sin bolig. Men vidste du at mange af systemerne kan betjenes med din smartphone? Det er faktisk rigtigt.

På de fleste alarmsystemer fra de lidt større producenter, er der indbygget simkort og tilknyttet en App som du kan hente på din mobil. Via appen kan du til- og frakoble alarmen, tjekke overvågningskamera (hvis du har et sådan monteret), tjekke temperaturen i hjemmet og mange andre ting. Det er kun tilbehøret der sætter grænsen.

Og hvad skal man så bruge det til?

Personligt synes jeg det er meget rart at kunne følge med i hvad der sker i mit hjem når jeg er på ferie. Man kunne også være taget afsted på arbejde og pludselig blive i tvivl om man selv eller ungerne havde huske at tilslutte tyverialarmen – så er det nemt lige at tjekke mobilen og evt. slå alarmen til, hvis man rent faktisk havde glemt det.

Er der nogen som bryder ind i dit hjem, får du besked via appen og SMS, og du kan kontakte politiet eller naboen. Har du opsat og tilsluttet videoovervågning, kan du på appen følge med i hvad der sker derhjemme under indbruddet – LIVE. Det er da smart og praktisk.

Andre fordele:

Der er jo også andre fordele med appen og videoovervågning. Du kan jo følge med i hvad der sker derhjemme når du er på arbejde. Du kan se om ungerne laver ballade, om hunden har spist sofaen, om vinduerne er lukket eller om konen har besøg af elskeren 🙂  Det er kun fantasien der sætter grænser.

Læs mere om tyverialarmer og videoovervågning på https://sikkerthjem.nu/

 

About admin-kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top