Hvad er follow me print, og hvordan drager din virksomhed nytte af det?

Printer

Hvis du arbejder på et kontor – uden follow me print vel at mærke – kender du sikkert alt for godt til situationen, hvor du går ud i jeres print- og kopirum for at hente dine seneste print, for så at finde ud af, at de er rodet fuldstændigt sammen med flere af dine kollegers print. Og mens du står der og roder de mange A4-sider igennem, går det op for dig, at nogle af dine sider mangler, hvilket betyder, at de formentlig er havnet som en del af et eller flere andre printjobs. Sagt med andre ord – der hersker total kaos i jeres printjobs.

Det findes der heldigvis en ret simpel løsning på. Den hedder follow me print, og den sparer dig og dine kollegaer for både kaos og tid!

Hvad er follow me print?

Follow me print er en løsning til print- og kopimaskine erhverv, hvor print ikke automatisk udskrives i takt med, at der bliver trykket på ”print” på computeren. Når det sker, printes der faktisk intet! I stedet havner dit printjob i en kø, hvor det bliver, indtil du aktiverer printeren.

Det betyder altså, at dit printjob først printes, når du står ved printeren og anmoder om det. Og har du flere printjobs, kan du enten vælge at printe dem alle på en gang, eller alternativt udvælge netop de printjobs, du ønsker at få printet her og nu.

Aktiveringen af printeren kan ske på forskellig vis. Typisk foregår det enten ved hjælp af en kode, som medarbejderen bruger til at logge ind på printeren med, eller alternativt et personalekort eller en brik, der scannes ved printeren og logger medarbejderen ind.

Hvad er fordelene ved follow me print?

Som du måske allerede har regnet ud, er der flere fordele ved at implementere follow me print i virksomheden. Den primære fordel er selvfølgelig, at du og dine kolleger slipper for rod i de forskellige printjobs, der bliver printet ud oveni hinanden. Det sparer både en del tid og en del frustrationer.

En anden fordel er, at du selv kan vælge og vrage mellem hvilke printjobs, du gerne vil have ud nu og her. Måske har du ikke nødvendigvis printet dine jobs i den rækkefølge, du skulle bruge dem, men det betyder ikke spor, når du gør brug af follow me.

Endelig er det også en fordel, at du kan printe på flere forskellige printere. Har jeres virksomhed f.eks. en afdeling i København og en i Aarhus, kan du sende dine printjobs til print i den ene afdeling, og så printe dem ud i den anden afdeling. Det er smart!

Som du kan se, er der masser af fordele ved at implementere follow me, og er du træt af alle de komplikationer, en traditionel printløsning giver, kan det på det varmeste anbefales at undersøge mulighederne for en follow me-løsning nærmere.

About admin-kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top