5 bedste apps til at holde øje med aktiekurser

5 bedste apps til at holde øje med aktiekurser

Vil du gerne i gang med aktieinvestering? I så fald er du kommet til det helt rette sted! I denne artikel vil vi give dig en oversigt over fem forskellige apps, som kan anvendes til handel med aktier. Disse apps kan være et rigtig godt middel at bruge, når du gerne vil tjene penge på dine aktier. Læs mere her, hvis det er interesse for dig.

Aktier på Apple

Hvis du har en iPhone, så er du egentlig meget heldigt stillet. Der er nemlig allerede en app downloadet på din mobil, som du kan benytte dig af. Denne hedder simpelthen barre ’Aktier’.

Appen tilbyder diagrammer over forskellige detaljer, som du kan finde relevante for din handel med aktier. Den er nem at benytte og ganske gratis.

MSN Finans

Hvis du ikke har en iPhone, så kan du stadigvæk godt have mulighed for at holde øje med aktier. Det kan du for eksempel gøre med denne app. Med denne app kan du meget hurtigt holde øje med alle de økonomiske data, som er relevante for din handel med aktier.

Lige netop denne app tilbyder et nemt overblik over alle de vigtigste nyhedskilder, når det gælder aktiemarkedet. Du får den allerbedste data for de dele af aktiemarkedet, du er interesseret i. Du kan for eksempel holde øje med alle de vigtigste indeks rundt omkring i verden. Og du kan derudover også får mulighed for personligt at tilpasse din observationsliste.

Verdensaktier: Aktiekurser, nyheder, diagrammer

Du kan i stedet vælge at benytte dig af denne app. Med denne app kan du spore næsten alle aktier på aktiemarkederne rundt omkring i verden. Den tilbyder et meget stort overblik over alle de markeder, du kunne være interesseret i; hvad enten det er amerikansk, europæisk eller asiatiske markeder du gerne vil kigge på.

StockMarkets

Hvis du er meget interesseret i internationale marked, så skal du benytte dig af denne app. Med denne innovative app kan du få live data fra aktiemarkedet.

Du har derudover mulighed for selv at sætte dine præferencer og hvilke detaljer af aktiemarkedet, som du finder mest relevante for din handel af det.

App’en er meget brugervenlig og er nem at benytte. Den er derfor oplagt at benytte, hvis du endnu ikke er så klog på aktiemarkedet.

Stocks, Indices, Futures

Denne app er meget nyttig og giver dig det mest basale, som du har brug for til at holde øje med aktiekurser; du kan selv tilpasse din visningsliste over alle de aktier, indeks og investeringsfonde, som du gerne vil holde øje med. Du kan samtidig meget nemt holde øje med eventuelle kursforandringer og forandringer inden på aktiemarkedet.

Hvis du gerne vil have de nyeste finansielle nyheder indenfor aktiemarkedet, så skal du også benytte dig af denne app. Den kan give dig en meget hurtig oversigt over de allervigtigste ting. Ofte kan du også selv vælge dine præferencer alt efter hvilke ting du gerne vil se i dine nyheder.

About admin-kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top