Tre gode måder at bruge din mobiltelefon på

Vi hører konstant om hvor dårlig vores telefoner er. De ødelægger vores dopamin systemer, vores søvn og generelt vores relationer. Men kan det passe, at der ikke er mere til den dødsmaskine vi bærer rundt i vores lommer hele tiden.

Faktisk er mobiltelefoner utroligt smarte, men det handler bare om at bruge dem rigtigt. I stedet for at give telefonen skylden, skal vi se ind af. Telefonen er bare et kraftfuldt redskab, som man sagtens kan bruge på en god og sund måde. Her er tre gode råd til at bruge din mobiltelefon på en sund eller smart måde på.

Del dit internet

Når du er på farten og enten skal lave skolearbejde eller bare normalt arbejde, er det ikke altid, der er internet. Det er selvfølgelig irriterende, da man næsten altid skal bruge internet. Heldigvis har du dit eget lille wifimodem i din lomme, du bare lige kan slå til.

Desværre er mange mennesker begrænset af data. Hvis du tit finder dig i en situation, hvor du er nødt til at bruge din mobildata i hjemmet, kan en Wifi Repeater være noget for dig. En Wifi Repeater gentager dit normale internet og forstærker det, der hvor din Wifi Repeater står. Læs mere om Wifi Repeater på dette link: https://wifi-repeater.dk/.

Track din sundhed

Din smartphone er blevet så smart at du kan tracke hele din sundhed. Din telefon kan for eksempel hjælpe dig med at planlægge din søvn. Du kan indstille din telefon til at minde dig om, at du snart skal i seng, at du skal i seng og vække dig, når du står op.

Du kan for eksempel også bruge din telefon til at tracke dine løbeture. Se hvor hurtigt du løber, hvor mange minutter du bruger pr. kilometer og meget mere. Din telefon er helt klart dit bedste sundhedsredskab

Tag billeder af din familie

Telefonen får tit beskyldningen for at gøre os mindre nærværende, men den kan faktisk gøre os mere nærværende. Brug din telefon som kamera og tag billeder af din familie. Når du ofte tager billeder af ting, vænner du din hjerne til at lede efter smukke ting i hverdagen du gerne vil huske.

Ved at tage billeder af din familie minder du dig selv om, hvor glad du er for dem og på samme tid foreviger du denne glæde.

 

About admin-kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top